Categorii

Abonare newsletter

Procesoarele AMD Ryzen

2017-06-30 01:44:37 0 By: Victor Times Read: 2363
Procesoarele AMD Ryzen

AMD Ryzen puterea prin care tu domini

    Cei de la AMD au lansat procesoarele Ryzen ca o contra oferta credibila si comparabila ca performante , la procesoarele rivalilor Intel Skylake si Kabylake , in special pe partea de procesoare High-end specializate pe gaming.


Arhitectura AMD Ryzen
    AMD au proiectat seria de procesoare AMD Ryzen de la zero , avand o platforma x86 , au obtinut arhitectura pe care au numit-o Zen.
    Aceasta arhitectura ofera , conform celor spuse dar si testelor din benchmark , performante comparabile cu procesoarele rivalilor de la Intel.
    Arhitectura Zen , ofera mai multe functii care sunt special create nu doar a oferi performanta deosebita ci si un consum redus de energie.
    Partea de Neural Net Prediction a procesorului , care permite acestuia sa invete singur.Odata ce procesorul stie care sunt instructiunile corect functia de Smart Prefetch pregateste informatia si este gata sa o furnizeze inainte ca ea sa fie ceruta.

AMD Ryzen Neural Net Prediction

    Functiile Pure Power si Precision Boost lucreaza impreuna pentru a regla automat frecventele procesorului astfel incat procesorul AMD Ryzen nu ofera doar performante de top ci si un consum redus de energie.

AMD Ryzen Precision Boost
    Functia Extender Frequency Range sau XFR permite reglarea frecventei procesorului in functie de temperatura acestuia , astfel incat daca folositi un sistem performant de racire , care pastreaza procesorul la temperaturi reduse , ii va permite acestuia sa ofere si mai multa performanta.

AMD Ryzen Extended Frequency Range
    Ca o incheiere a scurtei descrierii despre procesoarele AMD Ryzen , specificam faptul ca procesoarele vor avea pana la 8 nuclee Summit Ridge si pana la 16 thread-uri si o frecventa maxima de 4 Ghz in overclocking , si faptul ca procesoarele AMD Ryzen au nevoie de o placa de baza cu socket AMD AM4.

    Deasemenea in cazul in care doriti sa efectuati operatiuni de overclocking recomandam utilizarea unui cooler mai puternit , avand in vedere ca procesoarele AMD Ryzen special create pentru overclocking nu vin echipate cu cooler.

    Pentru a consulata oferta magazinului nostru pentru procesoarele AMD Ryzen , trebuie doar sa apesi aici.


Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne