Categorii

Abonare newsletter

Cum pot sa platesc?

Noi cei de la Cumperi-Orice.RO , dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in cazul comenzilor tale.

Drept urmare am implementat urmatoarele metode de plata.

1.Plata prin transfer bancar
Daca vrei sa platesti prin transfer bancar , tot ce trebuie sa faci este sa ii comunicii agentului Cumperi-Orice.RO care iti va prelua comanda (sau te suna pentru confirmarea ei) ca doresti plata prin transfer bancar.In acel moment se emite o factura proforma pe care o poti platii.Pentru eficientizarea timpului de livrare a comenzii tale , te rugam sa ne trimiti o dovada a acestei platii prin e-mail.

2.Plata numerar la livrare
Poti plati in numerar la livrare , direct la agentul care iti livreaza produsul comandat , urmand ca acest sa iti elibereze o chitanta.Daca selectati aceasta metoda de plata se va percepe o taxa de 6.90 Lei TVA inclus.

3.Plata prin card-ul online si prin card cu rate fara dobanda.
Acceptam urmatoarele cartile de credti Visa , Visa Elctron , Mastercard , Eurocard , Maestro.Pentru platiile online cu card-ul , folosim serviciul pus la dispozitie de Netopia SRL si respectiv mobilpay.ro.
Netopia este cel mai mare provider din Romania pentru platii electronice cu cardul bancar.

3.1.Plata cu card-ul online , nu a fost niciodata mai simpla , tot ce trebuie sa faci este ca in momentul plasarii comenzii tale , sa selectezi din la rubrica metode de cumparare plata cu Credit Card / Debit Card , dupa care sa completezi datele cerute in formularul de plata.

3.2.Plata cu card-ul online in rate fara dobanda , tot ce trebuie sa faci este ca in momentul plasarii comenzii tale , sa selectezi din la rubrica metode de cumparare plata cu Credit Card / Debit Card , dupa care sa completezi datele cerute in formularul de plata.

Pentru plata in rate fara dobanda sunt acceptate urmatoarele card-uri: Card Avantaj de la Credit Europe Bank , Star Card de la Banca Transilvania , Bonus Card de la Garanti Bank , Card de la Alpha Bank , Card de cumparaturi de la BRD.

3.3.Securitatea sistemului de plata cu card-ul online este asigurata de catre sistemul de securitate 3D Secure , oferind o siguranta maxima astfel incat datele tale personale nu sunt deloc puse in pericol.Deasemnea datele card-ului tau nu sunt facute publice, ele  neajungad nici pe server-ul nostru si nici pe un alt server strain.

 

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne