Categorii

Abonare newsletter

Cum pot sa platesc?

Noi cei de la Cumperi-Orice.RO , dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in cazul comenzilor tale.

Drept urmare am implementat urmatoarele metode de plata.

1.Plata numerar la livrare
Poti plati in numerar la livrare , direct la agentul care iti livreaza produsul comandat , urmand ca acest sa iti elibereze o chitanta.

2.Plata prin transfer bancar
Daca vrei sa platesti prin transfer bancar , tot ce trebuie sa faci este sa ii comunicii agentului Cumperi-Orice.RO care iti va prelua comanda (sau te suna pentru confirmarea ei) ca doresti plata prin transfer bancar.In acel moment se emite o factura proforma pe care o poti platii.Pentru eficientizarea timpului de livrare a comenzii tale , te rugam sa ne trimiti o dovada a acestei platii prin e-mail.

3.Plata prin card-ul online si prin card cu rate fara dobanda.
Acceptam urmatoarele cartile de credti Visa , Visa Elctron , Mastercard , Eurocard , Maestro.Pentru platiile online cu card-ul , folosim serviciul pus la dispozitie de Netopia SRL si respectiv mobilpay.ro.
Netopia este cel mai mare provider din Romania pentru platii electronice cu cardul bancar.

3.1.Plata cu card-ul online , nu a fost niciodata mai simpla , tot ce trebuie sa faci este ca in momentul plasarii comenzii tale , sa selectezi din la rubrica metode de cumparare plata cu Credit Card / Debit Card , dupa care sa completezi datele cerute in formularul de plata.

3.2.Plata cu card-ul online in rate fara dobanda , tot ce trebuie sa faci este ca in momentul plasarii comenzii tale , sa selectezi din la rubrica metode de cumparare plata cu Credit Card / Debit Card , dupa care sa completezi datele cerute in formularul de plata.

Pentru plata in rate fara dobanda sunt acceptate urmatoarele card-uri: Card Avantaj de la Credit Europe Bank , Star Card de la Banca Transilvania , Bonus Card de la Garanti Bank , Card de la Alpha Bank , Card de cumparaturi de la BRD.

3.3.Securitatea sistemului de plata cu card-ul online este asigurata de catre sistemul de securitate 3D Secure , oferind o siguranta maxima astfel incat datele tale personale nu sunt deloc puse in pericol.Deasemnea datele card-ului tau nu sunt facute publice ele , ne ajungad nici pe server-ul nostri si nici pe un alt server strain.


Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2019

Contactează-ne