Categorii

Abonare newsletter

Cum comand?

La Cumperi-Orice.RO se pot plasa comenzi in trei moduri

1.Comanda On-Line prin intermediul cosului de cumparaturi 
Aceasta comanda se plaseaza foarte usor , tot ce trebuie sa faci este sa adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi, folosind butonul albastru "Adauga in Cos", apoi te duci in coltul din stanga sus la la "Cosul meu" si apesi butonul "Finalizeaza comanda"
Apoi trebuie sa completezi datele tale in formularul de comanda , bifezi faptul ca este de acord cu termeni si conditiile de livrare si plata si apesi butonul "Continua", in urmatorul cadru vei vedea comanda plasata de tine si totalul de plata.

2.Comanda prin telefon 
Pentru plasarea unei comenzi prin telefon , trebuie doar sa suni la unul din numerele de telefon din rubrica Contact.
Apoi un operator iti va cere codul produsului dorit , numele si prenumele si adresa de livrare.

3.Comanda prin e-mail 
Pentru plasarea unei comenzi prin e-mail , trebuie sa trimiti la adresa de e-mail vanzari@cumperi-orice.ro codul produsului dorit numele tau si adresa de livrare.In cel mai scurt timp vei primi pe adresa ta de e-mail confirmarea comenzii tale.

In cazul persoanelor care manifesta un comportament si un limbaj necivilizat si jignitor , angajati Cumperi-Orice.RO pot refuza colaborarea cu astfel de oameni.

Pentru persoanele care au un istoric de produse si colete refuzate fara o motivare , angajatori Cumperi-Orice.RO pot refuza preluarea comenzii sau pot cere plata acesteia in avans.


Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2022

Contactează-ne