Categorii

Abonare newsletter

Pareri clienti

Plita incorporabila electrica Hansa BHC66506, 4 zone de gatit, vitroceramica, touch control, timer, negru
-16%

Plita incorporabila electrica Hansa BHC66506, 4 zone de gatit, vitroceramica, touch control, timer, negru

Producător: Hansa
Cod produs: BHC66506
Disponibilitate: Sunați pentru stoc
Garantie: 24 luni


Termene si taxe de livrare

Plita incorporabila electrica Hansa BHC66506, 4 zone de gatit, vitroceramica, touch control, timer, negru, permite incalzirea vaselor cu diverse diametre.

Preţ special:879,00RON
Preţ vechi:1.049,00RON
Căştigi:170,00RON
-+

Adresează o întrebare despre produs

Fierbere automata - Perfectă pentru alimentele care trebuie să fie mai întâi aduse rapid la temperatura de fierbere, iar apoi încălzite sau înăbuşite. Această funcţie reduce automat temperatura zonei de încălzire după o perioadă de timp specificată.

Comenzi cu senzori - Pe lângă confortul sporit în ceea ce priveşte curăţarea aparatului, senzorii oferă multe alte funcţii avansate, inclusiv: configurarea precisă pe nouă niveluri a puterii, reglarea duratei procesului de preparare, funcţia automată de preparare şi Child Lock.

Indicator de caldura reziduala - Indicatorul de căldură reziduală vă avertizează dacă zona de încălzire este încă fierbinte chiar dacă a fost dezactivată. Această funcţie vă permite să gătiţi în siguranţă şi să preveniţi accidentele.

Blocare pentru copii - Împiedică pornirea aparatului de către copii, ceea ce înseamnă că dumneavoastră şi familia dumneavoastră nu mai sunteţi supuşi riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de către copii în timp ce aparatul este în funcţiune.

Pro baby sistem - Pentru a optimiza nivelurile de siguranţă în bucătărie, Pro Baby System combină mai multe caracteristici, precum un sistem de blocare a uşii, I-cool front şi ghidaje telescopice cu funcţie de oprire. Datorită acestor caracteristici, gătitul împreună cu copiii devine relaxant şi sigur.

Temporizator - Această funcţie vă permite să setaţi durata de preparare (maximum 99 de minute) pentru fiecare zonă individuală a plitei dumneavoastră, prepararea mai multor feluri de mâncare fiind mai uşoară ca oricând. La expirarea duratei de preparare, zona se dezactivează şi vă înştiinţează prin emiterea unui semnal sonor.

Avertizor temporizare - Puteţi seta un interval de numărătoare inversă de până la 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastră. La finalizarea numărătorii inverse va fi emisă o alarmă care vă va informa că preparatul dumneavoastră este gata.

Zona de incalzire Hilight dubla extinsa 12/18 cm (0.7/1.7 KW) - Permite încălzirea vaselor cu diverse diametre; în funcţie de dimensiunea vasului de gătit, poate fi activată o zonă HiLight interioară sau exterioară, cu dimensiunea de 12/18 cm şi cu o putere de 0,7/1,7 kW.

Caracteristici generale:
Tip: Plita incorporabila electrica
Tip plita: Vitroceramica
Putere: 6.3 kW
Numar zone gatire: 4
Tip alimentare: La retea
Tip panou de comanda: Touch screen
Material: Ceramica
Pozitionare panou comanda: Deasupra
Protectie copii: Da
Indicator de caldura reziduala: Da
Timer: Da
Dimensiune (IxLxA) cm: 5 x 57.5 x 51.8
Culoare: Negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Avantaje Cumperi-Orice.RO

Smartwatch Xiaomi

Ultimile produse vizualizate

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2019

Contactează-ne