Categorii

Abonare newsletter

Pareri clienti

Placa de indreptat parul Philips StraightCare Vivid Ends BHS675/00, 11 trepte, invelis ceramic, infuzie de cheratina, tratament cu ioni, negru

Producător: Philips
Cod produs: BHS675/00
Disponibilitate: Sunați pentru stoc
Garantie: 24 luni


Termene si taxe de livrare

Placa de indreptat parul Philips StraightCare Vivid Ends BHS675/00, 11 trepte, invelis ceramic, infuzie de cheratina, tratament cu ioni, negru, bara ceramica este imbogatita cu cheratina, pentru a-ti permite sa-ti ingrijesti mai bine parul.

Preţ special:219,00RON
Preţ vechi:269,00RON
Căştigi:50,00RON
-+

Adresează o întrebare despre produs

Scoate-ţi în evidenţă părul!

Până la 95% fără vârfuri despicate!

- Cu tehnologia SplitStop
- Pentru prevenirea despicării vârfurilor
- Tratament cu ioni
- Infuzie de cheratină

Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor - Secretul nostru pentru prevenirea vârfurilor despicate este noua tehnologie SplitStop. Este combinaţia unică dintre un senzor UniTemp şi plăci ceramice fine, pentru a respecta sănătatea părului. Senzorul UniTemp protejează părul împotriva căldurii inutile, iar plăcile de coafare garantează niveluri reduse de frecare pentru prevenirea optimă a vârfurilor despicate.

Senzor UniTemp pentru păr frumos coafat, cu mai puţină căldură - Senzorul UniTemp îţi protejează părul împotriva expunerii la niveluri de căldură inutile, asigurând o temperatură de coafare corespunzătoare, pentru performanţe îmbunătăţite: obţine aceleaşi rezultate cu o setare a căldurii cu 20°C mai joasă**. Creează coafura perfectă, cu vârfuri cu aspect sănătos, pline de viaţă.

Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire - Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos şi îi conferă un aspect superb. Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijeşti mai bine părul.

Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept - Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul - bucle netede, catifelate şi strălucitoare.

Plăci extra lungi (105 mm) pentru îndreptare rapidă şi uşoară - Plăcile pentru îndreptarea părului au o lungime profesională de 105 mm, determinând o îndreptare mai rapidă şi mai uşoară.

Înveliş ceramic pentru alunecare lină şi prevenirea deteriorării - Plăcile fine cu înveliş ceramic şi alunecare fină previn deteriorarea părului în timpul coafării.

11 setări digitale de temperatură pentru control absolut - Afişajul digital, cu 11 setări de temperatură, de până la 230°C, oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea deteriorării acestuia.

Vârf rece pentru crearea cu uşurinţă a buclelor şi a onduleurilor - Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru a obţine bucle şi onduleuri superbe şi coafuri elastice.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde - Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 30 secunde.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă - Această placă de păr a fost echipată cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 30 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m - Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Caracteristici generale:
Tip produs: Placa par
Dimensiune placi: 25 x 105 mm
Setari de temperatura: 11
Utilizare: Par uscat
Indreptare: Da
Ondulare: Da
Material invelis: Ceramica
Ingrijire cu ioni: Da
Temperatura maxima: 230  °C
Timp de incalzire: 30 sec
Oprire automata: Dupa 30 de minute
Afisaj digital: Da
Cablu rotativ: Da
Culoare: Negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Avantaje Cumperi-Orice.RO

Smartwatch Xiaomi

Ultimile produse vizualizate

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2019

Contactează-ne