Categorii

Abonare newsletter

Pareri clienti

Ondulator Philips StyleCare sublime Ends BHB871/00, tehnologie SplitStop, temperatura 210°C, bara 16 mm, placi ceramice infuzie cheratina, LCD, negru

Producător: Philips
Cod produs: BHB871/00
Disponibilitate: Sunați pentru stoc
Garantie: 24 luni


Termene si taxe de livrare

Ondulator Philips StyleCare sublime Ends BHB871/00, tehnologie SplitStop, temperatura 210°C, bara 16 mm, placi ceramice infuzie cheratina, LCD, negru,b ara ceramica este imbogatita cu cheratina, pentru a-ti permite sa-ti ingrijesti mai bine parul.

Preţ special:219,00RON
Preţ vechi:375,00RON
Căştigi:156,00RON
-+

Adresează o întrebare despre produs

Scoate-ţi în evidenţă buclele!

Până la 95% fără vârfuri despicate!

- Bară conică de 13 mm - 25 mm
- Tehnologie SplitStop
- Infuzie de cheratină
- Setări digitale pentru temperatură

Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor - Secretul pentru prevenirea absolută a despicării vârfurilor este noua tehnologie SplitStop. Este o combinaţie unică de performanţă optimă a încălzirii şi de niveluri reduse de frecare, pentru a menţine sănătatea părului tău de la rădăcină până la vârf. Nu apar schimbări bruşte de temperatură, ceea ce asigură distribuirea constantă şi uniformă a nivelului optim de căldură de-a lungul barei în timpul coafării. Bara este acoperită cu un strat ceramic fin, pentru reducerea tracţiunii pe şuviţele de păr. Conturează bucle perfecte, cu vârfuri mai sănătoase, pline de o viaţă nouă.

Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire - Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos şi îi conferă un aspect superb. Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijeşti mai bine părul.

Bară mai lungă pentru păr lung sau des - Acest ondulator are o bară lungă, de 16 mm, ideală pentru ondularea părului cu firul lung sau gros.

Până la 210°C pentru rezultate perfecte - Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

9 setări digitale de temperatură pentru control absolut - Afişajul digital, cu 9 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară - Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 45 de secunde - Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 45 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală - Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea - Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Cablu de alimentare de 1,8 m - Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Caracteristici generale:
Tip produs: Ondulator par
Tip ondulator: Cu clapeta
Utilizare: Par uscat
Ondulare: Da
Numar de setari de caldura: 9
Timp maxim de incalzire: 45 s
Temperatura maxima: 210 C
Material invelis: Ceramic cu cheratina
LCD: Da
Diametru cilindru (mm): 16
Oprire automata: Da după 60 min.
Blocare buton: Da
Suport pentru asezarea aparatului: Da
Cablu de alimentare cu articulatie: Da
Culoare: Negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Avantaje Cumperi-Orice.RO

Smartwatch Xiaomi

Ultimile produse vizualizate

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2019

Contactează-ne