Categorii

Abonare newsletter

Pareri clienti

Abonare newsletter

Periuta de dinti electrica cu tehnologie DentalRF Silk'n ToothWave, eliminare tartru, timer, 48.000 de vibratii pe minut

Producător: Silk´n
Cod produs: 78385123
Disponibilitate: Sunați pentru stoc
Garantie: 24 luni


Termene si taxe de livrare

Periuta de dinti electrica cu tehnologie DentalRF Silk'n ToothWave, eliminare tartru, timer, 48.000 de vibratii pe minut. Comanda rapid si usor. Plata in rate. Livrare oriunde in tara. Descopera oferta cumperi-orice.ro. Gaseste produsul preferat.

Preţ special:1.185,00RON
Preţ vechi:2.528,00RON
Căştigi:1.343,00RON
-+

Adresează o întrebare despre produs

Curatare dentara profesionala
Te confrunti cu placa dentara, decolorari ale dintilor, pete, tartru sau gingii inflamate? Vrei sa reduci tartrul, sa ai dinti mai albi si o igiena bucala mai eficienta? Daca raspunsul este afirmativ, iti facem cunostinta cu periuta electrica de dinti revolutionara Silk'n ToothWave care ofera o experienta extraordinara de curatare dentara.

• Prima si singura periuta de dinti cu tehnologie patentata DentalRF™

• Curata dintii eficient, dar este bland cu gingiile

• Reduce tartrul si placa 1,4

• Reduce sangerarea gingiilor si inflamatia gingiei 1,4

• Obtine rezultate mai bune de reducere a petelor si de albire 1,3

De ce ToothWave?
Silk’n ToothWave este prima si singura periuta de dinti electrica cu tehnologie patentata DentalRF™. Dezvoltat de inginerii Silk’n, acest dispozitiv se concentreaza pe curatarea eficienta a impuritatilor de pe suprafata dintilor, fiind in acelasi timp bland cu gingiile. ToothWave este rezultatul multor ani de cercetare si dezvoltare.

Dovedita clinic
Perierea obisnuita elimina substantele fine de pe dinti, cum este placa dentara. Daca placa nu este indepartata, se poate transforma intr-o substanta intarita numita tartru (calculus) 2.


ToothWave poate oferi rezultate profesionale. Efectul ToothWave, care utilizeaza tehnologia DentalRF™, a fost testat in mai multe studii clinice in care a fost comparat cu o alta periuta electrica care nu avea integrata tehnologia DentalRF™ 3,4. Dupa 6 saptamani de utilizare, s-a ajuns la concluzia ca, in aceasta comparatie, ToothWave a indepartat placa, dar ar putea reduce si tartrul care s-a format deja pe dinti4. De asemenea, a obtinut rezultate mai bune de albire si rezultate mai bune in ceea ce priveste reducerea sangerarii gingiilor, a inflamatiei gingiilor si a petelor3,4. ToothWave asigura o sanatate bucala imbunatatita4 si o senzatie mai proaspata dupa fiecare periere.

Cum functioneaza?
Tehnologia DentalRF™ din aceasta periuta de dinti electrica trimite unde usoare de frecventa radio, constand in molecule incarcate, la suprafata fiecarui dinte si molar. Aceste molecule destabilizeaza legaturile puternice care ataseaza impuritatile (de exemplu, tartru, pete, placa) de suprafata dintelui3.

Multe functii
Silk’n ToothWave are o autonomie de pana la 2 saptamani la o singura incarcare, atunci cand este utilizata de doua ori pe zi, timp de 2 minute la o curatare. De asemenea, poti alege intre 3 viteze de vibratie. La cea mai mare viteza de vibratie, periuta de dinti electrica realizeaza pana la 48.000 de vibratii pe minut. Cronometrul inteligent iti aminteste, de asemenea, sa treci la curatarea partii urmatoare a gurii, la fiecare 30 de secunde. Periuta de dinti electrica se opreste automat dupa 2 minute. Si, in cele din urma, este 100% rezistenta la apa, astfel incat sa o poti folosi la dus sau cand faci baie.


Utilizare sigura pe aparate dentare si implanturi dentare
Doresti sa reduci cantitatea de tartru acumulata pe dinti sau sa ai dinti mai albi, dar ai aparat dentar sau implanturi dentare? Poti obtine rezultatele dorite cu aceasta periuta de dinti electrica! DentalRF ™ si tehnologia de vibratii sunt adecvate si sigure pentru utilizare pe bretele metalice, plombe si orice tip de implanturi dentare. Experimenteaza diferenta pe care o poate face curatarea dentara in profunzime cu ToothWave!

Intrebari frecvente:

Ce este Silk’n ToothWave?
Silk'n ToothWave este prima periuta electrica de dinti cu tehnologia DentalRF™ capabila sa indeparteze decolorarea, petele si tartrul. Face dintii vizibil mai albi si previne bolile gingivale si cariile.

De ce as prefera Silk'n ToothWave si nu alte periute de dinti?
Alte periute de dinti manuale si electrice sunt capabile sa indeparteze placa dentara, dar nu pot elimina decolorarea, petele si tartrul. Diferenta cheie a Silk'n ToothWave este ca acest dispozitiv este capabil sa indeparteze toate impuritatile mentionate si sa iti imbunatateasca sanatatea orala in general si aspectul dintilor. Periajul cu Silk'n ToothWave este, prin urmare, comparabil cu tratamentele efectuate la un medic stomatolog.

Cum functioneaza tehnologia DentalRF™?
Impuritatile, precum decolorarea, petele si tartrul se ataseaza de suprafata dintelui prin legaturi moleculare puternice. Metodele standard de periaj nu pot distruge aceste legaturi, iar substantele chimice puternice care ar putea vor deteriora dintii. Silk'n ToothWave, pe de alta parte, trimite unde usoare de radiofrecventa incarcate cu molecule pe suprafata fiecarui dinte. Aceste molecule incarcate destabilizeaza legaturile dintre suprafata dintelui si impuritati. Impuritatile sunt apoi desprinde de suprafata dintelui, pentru a fi inlocuite imediat de alte molecule care provin din apa si pasta de dinti, prezente in gura. Aceste noi legaturi creeaza un strat protector si impiedica refacerea impuritatilor.

Dintii mei sunt supusi unui proces de albire?
Nu, Silk’n ToothWave nu iti va albi dintii. Tehnologia DentalRF™ din Silk'n ToothWave indeparteaza petele si elimina decolorarea, dezvaluind nuanta originala a dintilor - ceea ce duce la albirea generala a dintilor.

Cate setari are?
Silk'n ToothWave are 3 viteze de vibratii: inalta, medie si joasa. De asemenea, poti decide sa iti spalati dintii fara vibratii. In toate cele 4 moduri, tehnologia DentalRF™ este activa pentru a te ajuta la imbunatatirea igienei dentare.

Cate miscari vibratoare ale perilor efectueaza?
Silk'n ToothWave emite 48.000 de vibratii ale perilor pe minut. Deoarece tehnologia DentalRF™ se asigura ca impuritatile dificile sunt usor eliminate, acest dispozitiv functioneaza perfect cu acest numar de miscari vibratoare.

De cate ori pot folosi ToothWave cu o singura incarcare?
Cu o singura incarcare completa si o utilizare regulata (de doua ori pe zi, timp de 2 minute), dispozitivul va functiona pana la 2 saptamani.

Ce reprezinta timerul de 30 de secunde?
Dupa fiecare 30 de secunde, peria indica automat ca puteti trece la urmatoarea sectiune a gurii. Aceasta functie va ajuta sa curatati fiecare sectiune la fel de bine ca pe cea anterioara si pentru aceeasi perioada de timp. Dupa 2 minute, timpul de periaj recomandat de catre stomatologi, ToothWave se opreste automat, astfel incat sa stii ca ai terminat sesiunea de periaj.

Functioneaza cu baterii?
Nu, Silk'n ToothWave nu functioneaza cu baterii. Se incarca prin intermediul unui suport de incarcare inductiv, inclus in pachet.

Pot folosi orice tip de cap de perie?
Nu, Silk'n ToothWave include capete de perie inovatoare special concepute, care nu sunt disponibile la alte marci. Capul de perie contine peri moi, 2 electrozi DentalRF™ si o banda de silicon care se afla intre electrozi. Banda de silicon permite undei DentalRF™ sa circule catre dinti. De asemenea, se asigura ca pasta de dinti si energia emisa de DentalRF™ interactioneaza eficient. Din acest motiv, va recomandam ca perii sa fie intotdeauna in contact bun cu dintii.

Banda de silicon a capului periei este deteriorata. Pot sa-l folosesc periuta in continuare?
Nu, nu folositi periuta daca perii, electrozii sau banda de silicon sunt desprinse, indoite sau deteriorate. Perii, electrozii sau banda de silicon in stare deteriorata se pot desprinde in timpul periajului.

De ce capul de perie este facut din peri moi?
Silk'n ToothWave este prevazuta cu peri moi pentru a proteja dintii si gingiile. Perii duri sunt abrazivi si sunt mult mai predispusi sa indeparteze smaltul dintilor si pot provoca retragerea gingiilor. Acest lucru poate duce la sensibilizarea dintilor si deteriorarea sanatatii orale. In plus, Silk'n ToothWave nu trebuie sa aiba perii mai tari. Tehnologia sa DentalRF™ se va ocupa de partea dificila, eliminand impuritatile precum placa, decolorarea, petele si chiar tartrul de pe suprafata dintelui. Perii moi se vor asigura, la randul lor, ca aceste impuritati sa fie indepartate neabraziv.

Pot sa achizitionez capete noi de perie?
Silk'n ToothWave este prevazuta cu peri moi pentru a proteja dintii si gingiile. Perii duri sunt abrazivi si sunt mult mai predispusi sa indeparteze smaltul dintilor si pot provoca retragerea gingiilor. Acest lucru poate duce la sensibilizarea dintilor si deteriorarea sanatatii orale. In plus, Silk'n ToothWave nu trebuie sa aiba perii mai tari. Tehnologia sa DentalRF™ se va ocupa de partea dificila, eliminand impuritatile precum placa, decolorarea, petele si chiar tartrul de pe suprafata dintelui. Perii moi se vor asigura, la randul lor, ca aceste impuritati sa fie indepartate neabraziv.

Il pot folosi sub dus sau in timp ce fac baie?
Da, Silk'n ToothWave este rezistenta la apa. O poti folosi sub dus sau in timp ce faci baie.

O pot folosi cu orice pasta de dinti?
Da, poti folosi Silk'n ToothWave cu orice pasta de dinti din comert.

Ar trebui sa ma spal pe dinti intr-un mod diferit de cel obisnuit?
Nu, Silk'n ToothWave trebuie utilizata in acelasi mod ca orice alta periuta de dinti electrica si nu necesita tehnici speciale de periaj.

Am implanturi si / sau aparat dentar. Pot sa utilizez periuta de dinti?
Da, Silk'n ToothWave este potrivita pentru utilizarea pe aparatele metalice si pe toate tipurile de implanturi dentare.

Am gingii ce prezinta rani grave. Pot sa utilizez periuta de dinti?
Consulta medicul stomatolog inainte de utilizare daca aveți gingii cu rani grave sau daca ai avut interventii chirurgicale orale sau gingivale in ultimele doua luni.

Simt o usoara senzatie de caldura in timpul utilizarii. Este normal?
Da, poti simti o usoara senzatie de caldura. Nu iti face griji, acest lucru este normal.

Simt durere in timpul utilizarii sau dupa utilizare. Este normal?
Daca simti durere, este posibil sa ai cavitati sau o afectiune care necesita tratament dentar. Daca simti durere, consulta medicul stomatolog. Opreste utilizarea dispozitivului daca prezinti sangerare excesiva dupa utilizare sau daca sangerarea continua dupa o saptamana de utilizare regulata.

Pachetul contine:
- Periuta electrica de dinti Silk’n ToothWave
- 2 capete de perie (cu peri extra moi: mici si mari)
- 1 cablu USB
- Suport de incarcare
- Manual de utilizare



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Avantaje Cumperi-Orice.RO

Promotie aspiratoare - Livrare rapida

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne