Categorii

Abonare newsletter

Prezentare masina de cusut Minerva MC370C

2016-09-12 02:44:12 0 By: Raluca Times Read: 3077
Prezentare masina de cusut Minerva MC370C

Prezentare masina de cusut Minerva MC370C

    Fie ca dorim sa pornim o afacere sau pur si simplu dorim sa ne creeam propria garderoba, putem conta pe calitatiile si functiile oferite de masina de cusut Minerva MC370C.

    Ca o prezentare de baza a masinii de cusut Minerva MC370C este foarte important sa precizam ca aceasta este o masina de cusut digitala. Acest lucru insemna, o masina de cusut mai silentioasa, o mentenanta necesara, dar minima si lipsa anumitor componente miscatoare duce la o fiabilitate mult crescuta.

    Minerva MC370C vine cu 341 de programe de cusut, dintre care 6 tipuri de butoniera, 3 fonturi de alfabet, cusaturi elastice si de surfilare, cusatura ascunsa si decorativa, astfel imaginiatia dumneavoastra va fi puna la incercare  si veti putea obtine obiecte de garderoba unice si deosebite.


    Sa incepem cu detaliile masinii vizibile la exterior.

    Design-ul ergonomic si robust, fac ca masina de cusut Minerva MC370C sa fie una extrem de fiabila si durabila, astfel tu iti vei putea duce la bun sfarsit proiectele propuse.

    Ecranul LCD,  permite vizualizarea si navigarea mult mai usor in meniul masinii si bineinteles ne permite sa utilizam la maxim masina de cusut si functiile acesteia.

    Masina este prevazuta cu butoane de control cu ajutorul carora vom putea accesa usor functiile masinii si cusaturile acestora. Impreuna cu ecranul LCD aceste butoane iti vor face experienta cu masina de cusut Minerva una mult mai placuta si mai facila.
Un lucru mai putin vizibil la prima vedere este acul de cusut si sistemele din jurul acestuia.

    Minerva MC370C vine echipata cu un sistem de introducere a atei in ac, astfel experientele neplacute si chinuitoare de introducere a atei in ac sunt o chestiune de trecut. Foarte important de precizat la acest sistem este ca el functioneaza numai cand acul este in pozitia cea mai de sus, pentru a aduce acul in aceasta pozitie este suficient sa rotiti volanta din partea dreapta a masini spre dumneavoastra pana cand acul se afla in pozitia dorita.
    
    In partea stanga a masinii, vom observa o iesire care are inauntru un cutit ce ne va permite sa taiem usor ata din ac. Dupa introducerea atei in ac poti duce usor restul atei prin acel locas, taind astfel ata cu precizie datorita cutitului ascutit. Locasul este greu accesibil cu degetul astfel o eventuala accidentare este foarte improbabila, iar lungimea atei ramase de la ac pana la acest dispozitiv este perfecta pentru a putea ca masina sa uneasca aceasta ata cu ata de la suveica.
    
    Masina este prevazuta cu un sistem de cusut butoniere automat intr-un singur pas, totul cu o precizie deosebita cu ajutorul sistemului de ghidare si a piciorusului de butoniera. Sistemul de ghidere este conceput dintr-o tija care coboara, se instaleaza pe masina piciorusul pentru butoniera, iar aceasta tija se va plimba intra doua marcaje ale piciorusului pentru butoniera. Aceste marcaje sunt date de dimensiunea nasturelui care se instaleaza pe piciorus, astfel veti obtine rapid o butoniera exact de dimensiunile dorite.
Reglarea latimii si pasului cusaturii va permite sa personalizati cusatura dupa dorintele si necesitatile avute.
Dispozitivul de surfilare incorporat va permite sa efectuati operatiunile de surfilare mult mai usor, transformand masa de lucru cu un taietor automat al materialului suplimentar, astfel veti putea realiza cusaturi de surfilare rapid si usor.

    Functia de oglindire a cusaturii, va ajuta si mai mult in operatiunile dumneavoastra, astfel veti putea coase mai usor materialul dorit fara a mai fi nevoita sa intoarceti materialul.

    Creati-va propriul model de cusatura combinand cusaturile masinii fie decorative sau fonturi din alfabet, masina de cusut Minerva MC370C va memora toate aceste cusaturi pentru ca sa le puteti folosi mai tarziu.

    Deasemnea masina vine cu suveica din teflon care nu are nevoie de ungere, acest lucru va permite sa coaseti mai curat si nu va trebui sa aveti grija ungerii masinii. Practic singura mentenanta pe care trebuie sa o faceti este o curatare a scamelor din jurul suveici. Aceasta curatare se face de obicei la 3-5 ore de utilizare si in functie de tipul materialului cusut.

    Deasemnea masina vine si cu 13 picioruse suplimentare care va provoaca imaginatia si mai mult. Indiferent de proiectul pe care il executati masina de cusut MinervaMC370C va duce la bun sfarsit ideile avute.

Succes la cusut!
 

Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne