Categorii

Abonare newsletter

Siguranta, anduranta si performanta cu laptop-urile Lenovo V330

2019-04-15 10:11:10 0 By: Times Read: 2227
Siguranta, anduranta si performanta cu laptop-urile Lenovo V330

Puternic si simplu, pregatit pentru a face treaba

Cost scazut fara a sacrifica performanta, stilul si de incredere laptop-ul Lenovo V330 te ajuta sa te concentrzi pe o afacere de succes.Puternica tehnologie Intel iti permite sa lucrezi productiv.Optimizat pentru securitate, flexibilitate si fiabilitate aceasta gama de laptop-uri va reduce costurile asociate echipei de IT.Vei fi impresionat de modul de lucru alturi de laptop-urile Lenovo V330.

Lenovo V330 15 Hero

Utilizator fericit

Simplu, flexibil si compatibil.Gama V330 de la Lenovo este usor de folosit mai ales impreuna cu simplitatea utilizarii Windows-ului 10 Pro.Posibilitatea de a instala in locul unitatii optice o baterie suplimentara si posibilitatea conexiuni mai multor dispozitive prin porturile USB tip C si USB 3.0, face din Lenovo V330 nu doar util ci si versatil.
De incredere, usor de reparat si securizat. Gama V330 este si incredibil de usor de intretinut, fiabil si rezistent asa cum arata si testele prin care a fost supus la socuri si actiunii mecanice.Securizat datorita obstructionarii fizice a camerei WEB, senzorului de amprenta si integrarii TPM 1.2 Firmware.

Lenovo V330 15inch

Lucreaza mai usor si joaca-te mai mult

Cu un ecran generos cu anti reflexie si o rezolutie Full HD, te vei bucura de elemente vizuale bogate indiferent unde este.Indeplineste task-urile de servici, fi creativ sau uitate la un film, totul este mult mai simplu cu display-ul care se deschide la 180 de grade, acum este simplu sa impartii cu alti cea ce tu vezi pe ecran dar mai ales este confortabil pentru a il utiliza asa cum vrei.

Sarcinile de serviciu se indeplinesc mai usor

Tastatura ergonomica a fost special proiectata si fabricata pentru confort si acuratete.Tastatura de dimensiuni normale iti permite sa parcurgi repede sarcinile de serviciu, iar cu touchpad-ul generos poti lucra usor fara mouse.Vei avea suficienta baterie pentru a iti indeplini sarcinile de serviciu.Cu posibilitatea de a instala o baterie suplimentara precum si cu functia Quick ChaRge iti vei putea indeplinii toate sarcinile fara a aveo o priza langa tine.

Nu doar util ci si frumos

V330 emana profesionalism datorita design-ului contemporan si subtire.

Lenovo V330 15inch

Proiectat si fabricat pentru a rezista

Gama V330 a fost construita pentru a rezista, asa ca l-am si testat in opt conditii extreme: test soc, test vibratii, test tastatura in-system, test balamale, fiabilitate ventilator, rezistenta la zgarieturi, operare in conditii de temperatura extrema, test presiune.Gama V330 este gata sa faca fata tuturor presiunilor afacerii tale.

Nu uita sa zambesti

De fiecare data cand vorbesti cu noii clienti sau cu colegi aflati la distanta de tine, laptop-urile V330 iti vor oferii o exeperienta placuta in video conferinta.Cu sistemul audio stereo, care este grozav nu doar pentru munca ci si pentru entertaiment, furnizeaza sunete bogate si de calitate.Camera Web HD iti va oferi imagini clare si fluide, lasand impresia ca persoana cu care vorbesti este chiar cu tine in camera.

Lenovo V330 15inch

Sigur si securizat chiar impotriva gravitatiei

Stim cat de importante sunt datele tale de aceea gama V330 are integrat firmware-ul Trusted Platform Module, sau pe scurt TPM, care lucreaza impreuna cu Windows 10 Pro Bitlocker.Impreuna ele cripteaza toate datele si parolele tale.

Sistemul Active Protection System blocheaza automat hard disk-ul atunci cand detecteaza o cadere oferind o protectie suplimentara a datelor.Poti sa previi furtul laptop-ului cu ajutorul portului Kensington Lock.Lentila opaca de protectie a camerei WEB iti va oferii o siguranta in plus, pur si simplu o poti glisa si astfel vei bloca pe oricine care vrea sa iti acceseze camera.

Lenovo V330 15inch  Lenovo V330 15inch

Poti sa iti uiti parola, cu V330 nu e nici o problema

Cu optiunea integrata a senzorului de amprenta, nu va mai trebui niciodata sa retii parolele de access.Pur si simplu atinge senzorul de amprenta sau foloseste functia de Face ID oferita impreuna cu Windows Hello, si iti vei accesa foarte simplu laptop-ul tau.Grija parolelor este acum din domeniul trecutului.

Lasa asistentul tau sa faca partea grea a muncii tale

Windows-ul 10 Pro pentru laptop-urile Lenovo V330 vine impreuna cu asistenul tau personal, Cortana.Cu procesoarele Intel Core vei avea si performanta si viteza in lucru, in plus nu va mai trebui niciodata sa cauti fisiera, documente si poze, de acum poti sa o lasi pe Cortana sa faca aceasta munca pentru tine.Sincronizeaza-ti calendarul impreuna cu Cortana si lucrurile vor fi mult mai simple.

Pentru oferta completa la laptop-urile Lenovo V330 apasa aici.

Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne