Categorii

Abonare newsletter

Huawei P20 Lite - Campionul clasei de midrange

2018-05-18 07:34:42 0 By: Victor Times Read: 1160
Huawei P20 Lite - Campionul clasei de midrange

Huawei P20 Lite  - Telefon de top in gama midrange

HUAWEI P20 lite full hd vivid colors

    In martie anul 2018 cei de la Huawei lanseaza smartphone-ul Huawei P20 Lite. De la prima vedere, se vede faptul ca cei de la Huawei au vrut sa dezvolte un telefon care se adreseaza celor cu un buget mediu dedicat noului telefon. Nu numai ca ei au reusit sa lanseze un astfel de model , dar este un model de impact care cu siguranta este un lider pentru acest segment de piata.

    Cu un display IPS Full HD, foarte asemanator cu cel de la iPhone 10X , o carcasa ce imbina un cadru din aluminiu cu o sticla deosebita pe fatada display-ului si un capac din plastic , dar totusi de calitate , Huawei P20 Lite este un model pe care foarte multi clienti interesati de un nou smartphone il vor lua cel putin in considerare.

    Deci , sa vorbim putin mai pe indelete de ce este Huawei P20 Lite un posibil campion al gamei cu buget mediu:

    Display-ul
In primul rand vezi display-ul, care beneficiaza de tehnologia LTPS IPS cu o rezolutie Full HD Plus si o diagonala generoasa de 5.84 Inch, dar si o forma foarte atragatoare si extrem de asemanatoare cu display-ul celor de la Apple.
Sistemul EMUI 8.0 vine in completare si se asigura ca experienta ta cu Huawei P20 Lite este una placuta si lina, fara intreruperi si cu un feedback excelent.

    Platforma tehnica
Cei de la Huawei au ramas loiali procesorului din productie proprie Kirin 659, echipand P20 Lite cu un astfel de procesor cu 8 nuclee si cu un accelerator grafic Mali T830 MP2. Memoriea RAM de 4 GB vine in completarea procesorului astfel experienta cu P20 Lite devine una foarte placuta , de asemenea capacitate de stocare de 64 GB este destul de generoasa.
Aici trebuie notat inca un plus pentru Huawei , majoritatea telefoanelor pentru acest buget vin cu 3 GB RAM si cu o capacitate de stocare de 32 GB.
Baterie este una Litiu Ion de 3000 mAh care face fata foarte bine procesorului si display-ului, ea ajung pentru aproximativ o zi si jumate la o utilizare normala.

    Camerele foto

HUAWEI P20 lite Dual camera photo

Cand vine vorba despre camerele foto, Huawei P20 Lite este primul in clasa lui.
Smartphone-ul vine cu un sistem Dual Camera in spate de 16 MP si 2 MP, si cu o camera similara pentru selfie-uri de 16 MP.
El poate filma cu o rezolutie Full HD la 30 fps-uri, avand un unghi larg acesta asigura fiecare detaliu prins. Modul selfie pare a fi un upgrade interesant dat fiind efectul bokeh.
Singurul fapt ce se poate reclama la Huawei P20 Lite sunt pozele efectuate pe timp de noapte , unde lumina lipseste, iar pozele nu isi pastreaza aceeasi claritate.
In ansamblu Huawei P20 Lite este in sinea lui un campion al clasei midrange, dar cu siguranta va fi umbrit de catre fratele mai mare si anume P20 Pro.
Totusi trebuie sa luam in considerare si diferenta de pret.
 

Vezi aici oferta Cumperi-Orice.RO pentru smartphone-ul Huawei P20 Lite.


Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne