Categorii

Abonare newsletter

iHunt P13000 Titan Pro

2020-02-10 04:13:21 0 By: Victor Times Read: 3155
iHunt P13000 Titan Pro

iHunt P13000 Titan Pro

Pentru cine si de ce?
Azi vom vorbi putin despre noul smartphone din seria de la iHunt Rugged, si anume iHunt P13000 Titan Pro.

In primul rand petru cine este acest smartphone?
Luandu-ne dupa specificatii si caracteristici, cel mai bine am spune ca acest telefon este destinat persoanelor care isi petrec week-end-ul in salbacitie, fie in varf de munte fie pe o plaja pustie, dar care doresc totusi sa consume continut media iar in timpul saptamanii au nevoie de un telefon pe care se pot baza mai ales ca performanta.
Aici singurul inconvenient ar fi dimensiunile remarcabile ale telefonului, el avand o grosime de un pic sub 2 centimetri, dar acesta este compromisul care se pare ca trebuie sa il faci daca iti doresti si un telefon rezistent, cu performante de top (pentru un telefon rugged) si cu o nebunie de baterie.


Caracteristici telefon

Ca am vorbit cui i se adreseaza acest telefon, acum sa vorbim putin si despre caracteristicile acestuia.
Asa cum am pomenit mai sus primul impact este cel al dimensiunii si al greutatii, cu o grosime de 1.945 centimetri, o lungime de 17.12 cm si o latime de 8 cm, este putin probabil ca acest telefon il vei uita pe undeva, sau nu il vei mai gasii, mai ales daca luam in calcul si greutatea impresionanta pentru un smartphone de 400 de grame, dar chiar acest lucru este foarte important.Imediat cum pui mana pe el ai o siguranta deosebita, ca este solid si fiabil(contrar telefoanelor pliabile).

Display-ul

Ecranul este unul generos cu panel IPS, diagonala de 6.3 Inch, adica aproximativ 16 cm, rezolutie FullHD si protectie Corning Gorilla Glass 3.
Rezolutie si proportile de 19.5:9 il fac foarte convenabil pentru continut media si gaming.

Performante

iHunt P13000 Titan Pro vine echipat cu un procesor MediaTek Helio P35 Octa Core ce lucreaza la o frecventa de 2.3 Ghz.
Cel mai bun procesor?
Nu, dar este printre cele mai bune procesoare instalate pe un smartphone rugged.
Memorie RAM de 4 GB si capacitatea de stocare de 64 GB ce poate fi extinsa, cu ajutorul unui card microSD, cu 128 GB.
Practic aceste specificatii ar trebui sa satisfaca orice utilizator care vrea sa consume si continut media (Netflix sau HBO Go), gaming si care vrea sa foloseasca si un telefon performant care nu afiseaza lag-uri in utilizarile zilnice.

Camerele foto

La camerele foto instalate pe spatele telefonului, cu rezolutie de 16 MP fiecare, avem un senzor Sony IMX298, intradevar nu cel mai bun sau cel mai nou, dar printre cele mai bune instalate pe un telefon rugged.
Pe camera selfie de gasim un senzor Samsung de 16 MP, din nou printre cele mai bune instalate pe un smartphone rugged.

Conectivitate


iHunt-ul P13000 Titan Pro beneficiaza de toate conectivitatile pe care le gasesti pe telefoanele de la mid-range in sus.
Retea 4G, NFC si GPS cu suport Glonass, Beidou si Galileo sunt printre cele mai importante.
Conectivitate wireless este pentru standardul 802.11 a/b/g/n/ac dual band cea ce este foarte bun, pentru acest segment de telefoane.
Deasemenea de specificat ar fi faptul ca smartphone-ul beneficiaza si de un senzor de amprenta pozitional in lateral precum si deblocare faciala.

Bateria

Cand vine vorba despre baterie, iHunt-ul P13000 Pro rupe orice standard.Cu o baterie gigantica de 13000 mAh asigura o utilizare a telefonului pe o perioada de mai multe zile.
Mai mult cand vine vorba depre baterie cei de la iHunt par sa se fi gandit si mai departe.Bateria suport Fast charge sau Super charge de 30 W iar incarcatorul capabil de asta este deja inclus in pachet.Acest lucru inseamna ca iti poti incarca telefonul de la 0% la 100% in mai putin de 2 ore si jumatate, cea ce este impresionant gandindu-ne la capacitatea bateriei.
Mai mult telefonul poate fi folosit si ca powerbank estern si poate incarca alte telefoane sau dispozitive, cea ce este sa recunoastem cool.



Certificare si rezistenta

iHunt-ul P13000 Titan Pro are ca standard de rezistenta atat IP68 cat si IP69K, ce il face rezistent atat la jetul de apa cu presiune cat si la temperaturi extreme.

Una peste alta iHunt-ul P13000 Titan Pro, nu este cel mai bun telefon din lume, poate nici nu intra in categoria de telefoane de top, dar este poate cel mai bun telefon rugged existent acum pe piata.
Poti comanda smartphone-ul iHunt P13000 Titan Pro din oferta Cumperi-Orice.RO, acum la cel mai mic pret.

Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne