Categorii

Abonare newsletter

5 sfaturi esentiale pentru alegerea unui smartphone

2019-03-29 13:01:21 0 By: Victor Times Read: 2610
5 sfaturi esentiale pentru alegerea unui smartphone

5 factorii esentiali in alegerea unui smartphone.
 Image may contain: phone
In zilele noastre smartphone-ul a ajuns un obiect de nelipsit din buzunarul nostru, si nu plecam aproape niciodata fara a il avea la noi.
Am ajuns sa folosim smartphone-ul pentru o multitudine de activitati, fie ca vorbim despre verificarea e-mailurilor, pentru jocuri, poze sau socializare, nu ne putem imagina rutina zilei fara acest dispozitiv in mana.
Din acest motiv alegerea smartphone-ului ideal pentru noi a devenit o adevarata provocare.
Mai jos vom enumera 5 factori esentiali in alegerea smartphone-ului, care speram ca iti vor usura luarea unei decizii.
 
1.Buget

Image may contain: phone
 
In prezent nu mai este cazul sa platesti sume importante pentru a-ti cumpara un smartphone bun pe care sa il folosesti in mod constant in activitatea zilnica.
Acum poti comanda telefoane din gama premium incepand cu preturile de la 3000 Lei, sau poti opta pentru telefoanele care prezinta un raport pret calitate foarte avantajos cu preturi intre 1000 si 3000 Lei.
Daca nu vrei sa platesti mai mult pentru un smartphone, poti alege telefoane cu preturi incepand cu 239.9 Lei.

Smartphone-uri cu pretul de pana in 1000 Lei, click aici.

Smartphone-uri cu pretul intre 1000 Lei si 3000 Lei, click aici:

Smartphone-uri cu pretul mai mare de 3000 Lei, click aici:



 
2.Diagonala display

Image may contain: one or more people, phone and closeup
 
Un alt factor pe care trebuie sa il luam in calcul, atunci cand ne comandam un smartphone, este dimensiunea display-ului si a telefonului in general.
Daca avem o mana mica si ne comandam un telefon cu diagonala mare, vom avea probleme in a folosii telefonul cu o singura mana, lucru care poate duce, daca nu la scaparea telefonului, cu siguranta la o experienta neplacuta si frustranta.
Aici trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca noile telefoane prezinta un raport foarte bun intre display-ul activ si suprafata telefonului, astfel marginile telefonului sunt mai mici, si zonele moarte care ocupa spatiu in mana au devenit tot mai mici.

Smartphone-uri cu diagonala mai mica de 5.5 inch, click aici:

Smartphone-uri cu diagonala mai mare de 5.5 inch, click aici:
 
3.Specificatii tehnice
 
Aici trebuie sa fim mai atenti si tot odata si mai realisti. In momentul in care ne dorim ca smartphone-ul nostru sa fie mai performant si incepem sa ne uitam cu mai mult interes la specificatiile telefonului, procesor, memorie RAM si capacitate de stocare, luam in considerare ,ca odata cu cresterea acestor specificatii vom avea si o crestere in pretul platit.
Din acest motiv este foarte important sa stim de la bun inceput ce ne dorim de la telefonul nostru, ce procesor ne dorim, cata memorie RAM sa aiba si ce capacitate de stocare avem nevoie.
 
4.Nu ignora camera foto

Image may contain: phone, screen and outdoor

 
Daca iti place sa faci multe poze cu camera telefonului, atunci trebuie sa te asiguri ca viitorul tau telefon are un sistem foto performant.
Acum poti alege intre sistemele foto cu o singura lentila sau variantele mai complete cu sisteme Dual Lens sau chiar pana la patru camere principale.
 
5.Capacitatea bateriei

Image may contain: one or more people and phone

 
Daca esti un utilizator frecvent al telefonului, ceea cel mai probabil ca esti (majoritatea dintre noi suntem), te sfatuim sa nu alegi un telefon cu o baterie mai mica de 3000 mAh.
Nimic nu poate fi mai frustrant decat atunci cand ajungi spre finalul zilei, esti intre birou si acasa, si telefonul tau ramane fara baterie.
Capacitatea bateriei este un lucru foarte important pe care trebuie sa il iei in calcul si nu este un lucru la care ar trebui sa faci un compromis major.
 
Sper ca aceste cinci sfaturi ti-au fost de ajutor in luarea unei decizii.
Mai jos vei gasiti si link-ul catre oferta noastra pentru smartphone-uri.
Merita sa arunci o privire.

Click aici.

Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne