Categorii

Abonare newsletter

Smartband-ul B4 , aliatul persoanelor active

2018-06-09 11:51:53 0 By: Victor Times Read: 1920
Smartband-ul B4 , aliatul persoanelor active

Smartband-ul B4 , accesibil si precis.
Astazi avem placerea sa va prezentam smartband-ul B4.
La prima vedere este un smartband cu un design placut , curea este din silicon care nu prezinta niciun miros si este placuta la atingere.Dispozitivul central este unul de calitate cu un display clar si destul de generos , dar fara un design care sa il diferentieze de ceilalti competitori.
Haide sa vorbim un pic despre functiile Smartband-ului B4 si ce il face pe el intradevar competitiv cu celelalte produse.
Sa incepem cu cele mai simple.

Ceas si data.
In primul meniu vom observa foarte rapida nivelul bateriei , ora si minutele precum si data si ziua in care te afli.

Pedometru
Functia de pedometru este principala si cea mai cautata functie dintr-un smartband. In cazul lui B4 functia pare destul de precisa si prezentata bine pe display-ul smartband-ului.
Aici putem puncta faptul ca masurarea pasilor este destul de precisa , mult mai precisa decat aplicatiile dupa telefon.Am incercat concret sa vedem daca bratara masoara pasi atunci cand tastezi , daca amesteci intr-o cana si chiar daca gesticulezi cu mana.In toate aceste cazuri bratara nu a masurat cresteri in numarul pasilor efectuati.

Distanta parcursa
Distanta parcursa este calculata in functie de numarul de pasi parcursi.

Calori arse
Numar de calori arse este caculat pe baza unei formule ce include numarul de pasi facuti si perioada in care sunt facuti acesti pasi.
Navigarea prin meniu este una simpla prin simpla apasare a butonului tactil "0" putand sa treci prin meniul lui B4.Meniul este format din urmatoarele pagini: Ceas si data , Pedometru , Distanta parcursa si Numar de calori arse.

O alta functie extrem de utila este cea prin care display-ul se aprinde la o simpla ridicare a maini in pozitia de a citi ceasul , de precizat este ca aceasta functie poate fi dezactivata prin intermediul aplicatiei Bester Band.
Smartband-ul B4 functioneaza perfect prin aplicatia Bester Band care se poate descarca din Google Play si iTunes.

Aplicatia Bester band iti permite nu doar sa colectezi datele pe o perioada mai lunga si sa vezi evolutia in activitatea ta ci si sa setezi anumite functii pentru B4.Deasemenea prin aplicatia Bester Band poti monitoriza si calitatea somnului , aceasta calitate este masurata in 3 moduri:somn adanc , somn usor si de cate ori te-ai trezit pe parcursul noptii.

O alta precizare importanta pe care trebuie sa o facem este cea legata de modul de incarcare al bratarii fitness.Brata se incarca in orice port USB al calculatorului sau in incarcatorul telefonului.Prin simpla indepartare a curelei (cureau dinspre butonul de navigare al meniului) se va observa modul de incarcare al lui B4.
Smartband-ul B4 il gasesti in oferta Cumperi-Orice.RO la un pret special pe care nu trebuie sa il ratezi.


Related Posts

Comments

Write Comment

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne