Categorii

Abonare newsletter

Pareri clienti

Abonare newsletter

Aparat de ras electric Philips Seria 1000 S1332/41, uscat, lame PowerCut, capetele 4D flexibile, autonomie 45 min/1h incarcare, lama de tuns pop-up pentru mustata si perciuni, LED, baterire NiMH, negru

Producător: Philips
Cod produs: S1332/41
Disponibilitate: Sunați pentru stoc
Garantie: 24 luni


Termene si taxe de livrare

Aparat de ras electric Philips Seria 1000 S1332/41, uscat, lame PowerCut, capetele 4D flexibile, autonomie 45 min/1h incarcare, lama de tuns pop-up pentru mustata si perciuni, LED, baterire NiMH, negru.

Preţ special:275,00RON
Preţ vechi:299,00RON
Căştigi:24,00RON
-+

Adresează o întrebare despre produs

Aparatul de bărbierit Philips seria 1000 îţi oferă un bărbierit uşor şi comod la un preţ accesibil, având lame PowerCut cu ascuţire automată şi fiind complet lavabil.

Bărbierit precis, fără probleme
- Lame PowerCut
- Deschidere printr-o atingere
- Utilizare cu şi fără fir

Lamele PowerCut sunt create pentru un bărbierit mereu precis - Bucură-te de rezultatele aşteptate cu lamele cu ascuţire automată care sunt concepute cu precizie pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară - Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Utilizare cu şi fără fir - Bărbiereşte-te exact când vrei cu aparatul de bărbierit care este gata când eşti şi tu. Utilizează-l fără fir sau conectează-l la priză când bateria este descărcată.

Capetele 4D flexibile urmează contururile feţei pentru un bărbierit precis - Bucură-te de un bărbierit precis şi comod cu capetele care se curbează şi se deplasează în 4 direcţii. Capul se adaptează la contururile feţei, asigurând un contact delicat cu pielea, fără multă presiune.

45 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră - Bărbiereşte-te fără fir timp de până la 45 de minute după 1 oră de încărcare. Sau bărbiereşte-te cu cablul de alimentare conectat la priză atunci când bateria este descărcată.

Indicator pentru baterie cu 1 nivel pentru a obţine performanţa maximă de la aparatul de bărbierit - Utilizează indicatorul intuitiv pentru a vedea când nivelul bateriei este scăzut, când bateria este descărcată sau încărcată complet.

O încărcare rapidă în 5 minute îţi oferă suficientă energie pentru 1 bărbierit complet - Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Cele 27 de lame cu ascuţire automată asigură un bărbierit mereu precis - Obţine de fiecare dată un bărbierit precis cu cele 27 de lame cu ascuţire automată, concepute cu precizie.

Lamă de tuns pop-up pentru mustaţă şi perciuni - Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns încorporat. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Mâner ergonomic pentru manevrare comodă - Manevrează-ţi cu încredere aparatul de bărbierit graţie designului ergonomic, care îţi oferă o prindere sigură în timp ce te bărbiereşti.

Grad de rezistenţă la apă IPX7 pentru curăţare uşoară - Curăţă cu uşurinţă la robinet aparatul de bărbierit rezistent la apă IPX7. Clasificarea IPX7 înseamnă că aparatul de bărbierit poate fi scufundat în apă la o adâncime de 1 metru, timp de până la 30 de minute.

Capacul de protecţie menţine capul de bărbierit curat când nu este utilizat - Păstrează capul de bărbierit curat şi protejat când nu este utilizat sau când călătoreşti.

Caracteristici generale:
Tip: Aparat de ras
Pentru: Barba, Mustata
Lama tuns pop-up pentru mustata si perciuni: Da
Utilizare: Barbierit uscat
Lame rotative: Da
Capete Flex in 4 directii: Da
Sistem de lame PowerCut: Da
Complet lavabil: Da
Indicator de baterie: Da
Utilizare cu fir si fara fir: Da
Maner si manevrare ergonomica: Da
Maner anti-alunecare din cauciuc: Da
Grad de rezistenta la apa IPX7: Da
Tip acumulator: NiMH
Timp de incarcare: 1 h
Autonomie acumulator: 45 min
Culoare: Negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Avantaje Cumperi-Orice.RO

Promotie aspiratoare - Livrare rapida

Cumperi Orice - Magazinul tau on-line © 2024

Contactează-ne